Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greta Thunberg, mesaj pentru România: 'Ne vedem în stradă! Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci şi împotriva distrugerii planetei noastre'

Greta Thunberg, cea mai cunoscută activistă de mediu, a lansat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, primul mesaj adresat românilor. Ea le cere acestora să fie uniți împotriva tăierilor ilegale de copaci. „Ne vedem în stradă”, spune activista de 17 ani.

Greta Thunberg, cea mai cunoscută activistă de mediu, le transmite românilor că îi vrea în lupta ei pentru apărarea Planetei. Într-un mesaj transmis exclusiv agenţiei MEDIAFAX, de la Bruxelles, activista de 17 ani spune că românii trebuie să fie uniţi împotriva tăierilor ilegale de păduri.

Citește și: Soțul Sorinei Pintea, mesaj emoționant: Vă rog cu toată ființa să mă ajutați

Greta Thunberg s-a aflat în aceste zile la Bruxelles, acolo unde a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralităţii climatice europene în 2050. Ea spune că „Planul Verde” propus de Comisie dă lumii sub 50% şanse de a limita încălzirea globală.

„Bună, numele meu este Greta Thunberg şi sunt o activistă pentru mediu din Suedia. Vă îndemn să vă alăturaţi mişcării Fridays for Future din România şi să o sprijiniţi. Fiţi uniţi împotriva tăierilor ilegale de copaci şi împotriva distrugerii planetei noastre. Avem o singură planetă şi trebuie să o protejăm. Trebuie să protejăm ecosistemele, biosfera şi natura. Ne vedem în stradă!”, le-a transmis românilor Greta Thunberg.

Citește și: Marian Godină a explodat la adresa Sorinei Pintea: ‘Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman’

Mesajul activistei suedeze vine în contextul celei mai mari tăieri ilegale de arbori din România. Este vorba despre copaci de pe 340 de hectare de la Ocolul Sighet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.