Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greu din PNL, apel către social-democraţi înaintea şedinţei CEX: Liberalul cere EXPLICAŢII din partea premierului Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpiratie

Președintele Comisiei Economice din Senat, Daniel Zamfir, a lansat pe Facebook un apel pentru liderii PSD, chiar înainte de ședința care va tranşa scandalul din cadrul partidului. Liberalul îi somează pe social-democraţi să îi ceară explicaţii premierului Mihai Tudose privind blocarea unui Ordin important.

Citeşte şi: MAE, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul declanşat de atacul extremiştilor la Ambasada României în Ungaria

"APEL CATRE CEX AL PSD

Sunt convins că mulți dintre membrii PSD mă vor ocări că mă bag in probleme interne ale partidului lor. Că liberal, care iubeste democrația, precum și drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor, n-aș fi făcut asta daca nu consider că este vital ca partidul care l-a propus premier să-i ceară explicatii dlui Tudose, in legătură cu blocarea Ordinului ANRM emis pe 22 decembrie 2017, prin care se actualiza prețul de referință la gaze naturale. Eu sunt convins ca toată lumea a înțeles că actualizarea prețului de referință nu înseamnă în niciun caz creșterea prețului la gaze, ci pur și simplu, Statul Roman ar încasa redevența la prețul la care se vind azi gazele, adica ar încasa dublu decât o face din 2008 încoace! Poate îl întreabă cineva din CEX-ul PSD pe Tudose, ale cui interese le apără, și mai important, in numele cui își asumă premierul ca Statul Român sa piardă sute de mii de euro pe zi?
Asta daca le pasa vreun pic de tara asta și nu doar de luptele lor interne, că iată, au trecut deja trei săptămâni decand am vorbit public despre ordinul cu pricina, și nu l-am văzut nici pe Liviu Dragnea și pe alt lider PSD să ia foc..." , scrie Daniel Zamfir.

Citeşte şi: Ai datorii la Fisc? Află cum poţi EVITA popririle .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.