Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu a ajuns la Viena: A călătorit cu o cursă de linie, la clasa 'economic'

Cotidianul
Grindeanu

Prim-ministrul Sorin Grindeanu şi o delegaţie de miniştri au ajuns luni seară la Viena, unde, pe parcursul zilei de marţi, şeful Executivului are programate mai multe întrevederi, inclusiv cu Christian Kern, cancelarul Austriei.

Din delegaţia oficială care îl însoţeşte pe premierul Grindeanu în vizita sa în Austria fac parte ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, ministrul Economiei, Mihai Tudose, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, şi ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall.

Premierul Grindeanu a călătorit la Viena cu o cursă aeriană de linie, la clasa 'economic', alături de delegaţia sa. Marţi, prim-ministrul Sorin Grindeanu va avea o întrevedere cu Christian Kern, cancelarul Austriei, la Cancelaria Federală. Ulterior, cei doi oficiali vor avea o întâlnire tete-a-tete, care va fi urmată de un prânz de lucru şi de o conferinţă comună de presă.

Totodată, marţi după-amiază, şeful Executivului va participa la o Masă rotundă de afaceri româno-austriacă, găzduită de Camera Economică a Austriei - WKÖ, şi va avea discuţii bilaterale cu reprezentanţi ai companiilor austriece. De asemenea, premierul român se va întâlni cu reprezentanţii celor mai mari investitori austrieci în România, după cum au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

Vizita premierului Grindeanu la Viena se va încheia cu o întâlnire cu guvernatorul landului Austria Inferioară, Johanna Mikl-Leitner, care va avea loc marţi seară, la Palais Niederösterreich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.