Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu, avertisment CRUCIAL pentru Tudose: Ce mesaj le-a transmis miniștrilor contestatari

captura TV
Dragnea Grindeanu

În ultima sa zi în fruntea Guvernului, Sorin Grindeanu i-a atras atenția noului premier Mihai Tudose în privința lui Liviu Dragnea. Prim-ministrul interimar le-a spus foștilor săi colegi din Guvern că nu le poartă pică pentru criticile aduse înainte și după moțiunea de cenzură care i-a adus demiterea.

"Mă scuzați, eu sunt absolvent de științe exacte, stau bine cu logica, dar mi se pare un exercițiu impecabil de logică ce s-a întâmplat acum. La o săptămână după cele două CEx-uri, tot mai mulți oameni și-au dat seama că demiterea Guvernului nu a avut legătură cu ce s-a spus în public. Mihai Tudose să se pregătească de momentul de peste câteva luni când îi va veni rândul. Lui Mihai Tudose îi place șahul și să gândească foarte bine mutările viitoare. Ce e mai grav e că această criză politică a creat probleme în politică reală. Acest circ politic generat de o singură persoana va fi plătit de fiecare român în parte.

Citește și: Grindeanu 'a pus TUNURILE' pe Dragnea în ultima zi ca premier: AVERTISMENT pentru Mihai Tudose

Aș vrea să le transmit foștilor colegi din echipa guvernamentală că nu-i condamn. Știu că e dificil să te pui în situația de a primi indicații de la șefului partidului de guvernare care erau în contradicție cu ce spunea șeful Guvernului, Le dau un sfat celor din viitoare echipă: să realizeze un lucru, că Guvernul nu este al unui singur om, al lui Grindeanu, al lui Dragnea sau al lui Tudose, este Guvernul României. Acest lucru trebuie să fie proritatea Guvernului. Miniștrilor le urez mult succes și sper să facă foarte multe lucruri bune în viitor.

Citește și: Sorin Grindeanu MĂRTURISEȘTE: 'Asta ar fi principalul reproș pe care mi-l fac'

Ce s-a întaâplat la moțiunea de cenzură cu acest spectacol cu filtre și arătatul votului nu ar trebui să se mai întâmple în Parlament. Ține de demnitate și de onoare. Votul trebuie să fie secret. Să găsească o soluție pentru viitor. E bine pentru sănătatea democrației.", a spus Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.