Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu comentează scandalul pe moțiunea de cenzură: Se cere PSD să vină ca o măciucă să rezolve circul între ei

Inquam Photos / George Calin
Sorin Grindeanu

Vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu a declarat, luni la Parlament, că asităm la un circ în interiorul puterii și li se cere social-democraților să vină ca o măciucă să rezolve circul între ei.

„Ieri (duminică - n.r.) președintele partidului a comunicat exact linia PSD. Nu ne-am schimbat punctul de vedere. Dați-mi voie să reiau câteva din ideile pe care Marcel Ciolacu le-a spus ieri. Vom vota orice moțiune care ajunge în plen. Îi invităm pe toți ceilalți - ceea ce ei nu au făcut în ceea ce ne privește - să vină, să avem discuții inclusiv pe textul moțiunii și să semneze moțiunea PSD, astfel încât să plece acest guvern acasă”, spune Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

Social-democratul apreciază că relația dintre PNL și USR reprezintă „un circ” în care PSD nu vrea să intervină.

„Cei de la PNL spuneau că sunt semnături false, cei de la USR spuneau: e adevărat că sunt scanate, dar au acolo oamenii. Noi nu vrem să intrăm în acest circ și am preferat să adoptăm această soluție pentru că e un circ. Eu nu știu până astăzi ca cei de la USR să își fi dat demisia. Chiar aseară am fost public la câteva televiziuni spuneau că toți reprezentanții USR astăzi își vor da demisiile din Guvern. Văd că nu și-au mai dat. Asistăm la un circ în interiorul puterii și ne cer nouă, de la PSD, să venim ca o măciucă să rezolvăm circul între ei. Să și-l rezolve”, conchide Grindeanu.

Parlamentari USR și AUR au depus o moțiue de cenzură, însă liberalii, susținători ai premierului Florin Cîțu, contestă semnăturile și cer acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.