Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu și-a trecut și alocațiile copiilor în declarația de avere: Ce DATORII are premierul

www.romaniatv.net
Grindeanu familie

Sorin Grindeanu deţine, împreună cu soţia sa, două terenuri intravilane şi o casă de locuit în judeţul Timiş, a câştigat din indemnizaţia de deputat, 38.580 lei şi 41.271 lei în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi are o datorie la ING Bank în valoare totală de 52.400 Euro.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere postată pe site-ul Guvernului, Sorin Grindeanu are, împreună cu soţia sa, două terenuri intravilane în judeţul Timiş, cu o suprafaţă totală de 773 metri pătraţi, precum şi o casă de locuit dobândită în 2007, cu o suprafaţă de 205 metri pătraţi.

De asemenea, premierul declară că nu deţine autovehicule sau alte bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult.

Citește și: Ambasadorul României în SUA face anunțul anului: 'Lucrăm intens pentru o întâlnire Iohannis - Trump'

Sorin Grindeanu a vândut în 2016, în baza unui antecontract din 2014, un teren din judeţul Timiş către SC Toli Agro SRL cu o valoare de zero lei, precum şi un ATV către SC Motoboom SRL pentru suma de 4.000 de lei.

Totodată, prim-ministrul susţine în declaraţia de avere că nu deţine conturi sau depozite bancare a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 Euro.

Premierul are o datorie la ING Bank în valoare totală de 52.400 Euro, scadentă în 2035, din care mai are de achitat în momentul de faţă 43.885,29 Euro.

Sorin Grindeanu a câştigat, din indemnizaţia de deputat, 38.580 lei, precum şi 41.271 lei în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Soţia sa, Mihaela Grindeanu, a avut un venit anual de 16.262 lei ca manager al SC Duofarm SRL, aceasta obţinând şi 4.440 lei din închirierea unui apartament.

Soţia premierului a mai câştigat 30.000 de euro din vânzarea unui apartament, 10.000 euro dintr-o donaţie primită de la Nicolae Grindeannu, precum şi 7.354 lei din indemnizaţia pentru creşterea copiilor, anunță Romaniatv.net.

În declaraţia de avere a lui Sorin Grindeanu figurează şi alocaţiile primite de cei doi copii ai săi, în valoare de 1.008 lei şi 2.052 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.