Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu nu renunţă: Întâlnire cu zeci de primari PSD. Ce le-a transmis edililor

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu s-a întâlnit luni seara, la un local de lângă Timişoara, cu zeci de primari PSD. Fostul premier le-a transmis acestora că nu renunţă la funcţia de preşedinte PSD Timiş, deşi a fost exclus din partid printr-o decizie a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

UPDATE: Surse participate la întâlnire au precizat, pentru stiripesurse.ro, că a Grindeanu şi primarii PSD nu au discutat despre Liviu Dragnea. Astfel de întâlniri vor mai avea loc în perioada următoare.

Vezi şi: Numărul 2 din PSD şi ministrul Apărării scapă de DNA

Potrivit debanat.ro, o parte dintre primari i-au cerut lui Grindeanu să găsească o cale de reconciliere cu Liviu Dragnea, însă fostul premier le-a spus că acest lucru este foarte puțin probabil. Decizia oficială de excludere a lui Grindeanu din PSD nu a fost încă transmisă organizaţiei din Timişoara, de care acesta aparţine.

Grindeanu le-a spus primarilor că trebuie să fie uniți, notează sursa citată. Pe de altă parte, unii edili i-au cerut fostului premier să-l invite pe Liviu Dragnea la Timișoara, pentru a discuta cu acesta și a găsi o modalitatea de aplanare a disensiunilor, însă Grindeanu le-a răspuns că acest lucru nu este posibil. În primul rând, pentru că e puțin probabil că Dragnea va accepta o astfel de invitație și, apoi, pentru că diferențele de opinie dintre cei doi sunt mult prea mari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.