Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu: Nu s-a luat până astăzi niciun fel de decizie pe niciun fel de comasare în cadrul coaliţiei

Digi24
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că nu s-a luat niciun fel de decizie privind comasarea alegerilor în cadrul coaliţiei de guvernare, menţionând că, atunci când se ajunge la un acord, acesta trebuie prezentat românilor.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, dacă susţine scenariul pentru o a doua comasare, cea a alegerilor parlamentare cu turul doi al alegerilor prezidenţiale.
”Eu susţin că onest este să mergem în faţa cetăţenilor cap-coadă şi să spui exact ce îţi doreşti tu, coaliţie în cazul de faţă, şi anume, vrei comasare de europarlamentare cu locale sau vrei ceea ce spuneaţi dumneavoastră, cap-coadă trebuie spus ce propune coaliţia românilor, nu pe segmente, nu altcumva. Asta susţin în continuare. Nu s-a luat până astăzi niciun fel de decizie pe niciun fel de comasare în cadrul coaliţiei. Susţin în continuare că, în momentul în care se ajunge la un acord în coaliţie, acest acord trebuie făcut pe toate tipurile de alegeri, spus foarte clar ce calendar propui românilor şi să mergi să prezinţi onest tot acest calendar”, a declarat Sorin Grindeanu.
Întrebat dacă ar trebui să se ia o decizie în acest sens, Grindeanu a răspuns: ”Ar cam trebui, da. (…) În continuare sunt prim-vicepreşedinte la PSD şi vă anunţ că nu e luată nicio decizie din acest punct de vedere. Oricum, e o chestiune de zile, având în vedere calendarul pe care îl avem cu datele obligatorii pentru alegerile europarlamentare, care sunt în jurul datei de 9 iunie. Şi atunci calendarul te obligă să faci anumite hotărâri de guvern, anumite lucruri, care nu poate să mai întârzie foarte mult”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.