Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scade averea familiei Voiculescu? Grivco a renunţat la o afacere bănoasă

Averea familiei lui Dan Voiculescu, mogulul media care este în spatele trustului de presă INTACT şi care se află în spatele gratiilor, fiind condamnat la 10 ani cu executare în dosarul ICA, s-a diminuat considerabil în ultima vreme.

Astfel, Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA,  a fost nevoit să renunţ treptat la afacerile din domeniul tradingului de energie după condamnarea lui Voiculescu, compania retrăgându-se din proprie iniţiativă de pe toate pieţele de pe bursa de energie OPCOM pe care active, relatează Profit.ro, potrivit replicaonline.

Citeşte şi: Victor Ponta, DEZAMĂGIT: Poliția nu mă lasă...'Anul viitor nu voi mai lipsi'

Conform datelor bursei de energie, în perioada ianuarie-iunie 2015, Grivco s-a retras de pe platformele OPCOM piaţa pentru ziua următoare (PZU), piaţa over-the-counter (OTC), piaţa contractelor bilaterale şi piaţa certificatelor verzi.

Citeşte şi: VIDEO - Adrian Năstase se leagă de 'ouăle tehnocraţilor'

Retragerea Grivco de pe aceste piețe s-a făcut din proprie inițiativă, precizează OPCOM. Grivco deține încă licență de furnizor de energie electrică, reînnoită în 2012 și valabilă până anul viitor.

Însă dat fiind că, potrivit legislației în vigoare, toate tranzacțiile de vânzare-cumpărare engros de energie electrică trebuie efectuate pe platforma OPCOM, Grivco nu mai poate furniza curent electric clienților retail după retragerea de la bursă întrucât nu mai poate achiziționa electricitate nici de la producători și nici de la alți furnizori-traderi, relevă sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.