Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Groupama Asigurări a obţinut, pentru al treilea an consecutiv, certificarea internaţională Angajator de Top, acordată de Top Employer Institute din Olanda

impacare intelegere

Groupama Asigurări a obţinut, pentru al treilea an consecutiv, certificarea internaţională Angajator de Top, acordată de Top Employer Institute din Olanda, potrivit unui comunicat al asigurătorului, potrivit Agerpres.

Astfel, companiei îi sunt recunoscute politica de resurse umane, cât şi instrumentele prin care le oferă angajaţilor sprijin şi oportunităţi de dezvoltare.

"Suntem onoraţi să fim recunoscuţi pentru al treilea an consecutiv ca Angajator de Top. Lucrăm să avem un mediu de lucru pozitiv, care încurajează nu doar performanţa, ci şi libera exprimare, individualitatea, buna colaborare, zi de zi, astfel încât colegii noştri să vină cu plăcere la muncă şi să ştie că se pot baza pe noi, în aceeaşi măsură în care şi noi ne bazăm pe ei. Le mulţumim că ne inspiră şi ne motivează să fim mai buni!", a declarat Judith Kis, director Resurse Umane, Groupama Asigurări.

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’

Auditul realizat de Top Employer Institute a presupus analiza riguroasă a unei lungi serii de criterii, printre care: strategia de resurse umane, dezvoltarea programelor de învăţare, managementul talentelor, competitivitatea pachetelor salariale şi a beneficiilor acordate angajaţilor sau cultura organizaţională.

"Pentru a fi recunoscută ca Angajator de Top, o companie trebuie să demonstreze că prin implementarea politicilor sale de resurse umane a îmbogăţit universul muncii pentru angajaţii săi. Participanţii care au primit această certificare sunt un exemplu de dedicaţie faţă de practicile de resurse umane, deoarece se angajează continuu să le ofere angajaţilor oportunitatea de a creşte, pentru un univers al muncii mai bun. Felicitări!", a declarat David Plink, CEO al Top Employer Institute.

Groupama Asigurări are peste un milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Compania este parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.