Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Arad pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de risc și mare risc în formă continuată şi trafic ilicit de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Ponta, ieşire FĂRĂ PRECEDENT: ' Dragnea e PROST pe bune...'

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2017, inculpații MIHAI CĂTĂLIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI, CREȚAN MIHAI-ALEXANDRU și GĂBOREANU ALEXANDRA-MARIA au constituit un grup infracțional organizat, având ca scop traficarea de droguri de risc și mare risc pe zona de vest a României. S-a reţinut că inculpatul CREȚAN MIHAI-ALEXANDRU a cumpărat în mod repetat droguri de risc (cannabis) și mare risc (MDMA) din Olanda, introducându-le în țară, după care, cu ajutorul inculpaților MIHAI CĂTĂLIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI și GÂBOREANU ALEXANDRA-MARIA, le-a vândut consumatorilor.

În data de 23.01.2018, în mun.Timișoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI a vândut 50 comprimate ecstasy la prețul de 1750 lei, la tranzacție participând și inculpata GĂBOREANU ALEXANDRA-MARIA.

În data de 15.02.2018, în mun.Timișoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI  a fost prins în flagrant în timp ce oferea spre comercializare 250 comprimate ecstasy, la prețul de 7500 lei.

Cu ocazia percheziției corporale efectuate asupra inculpatului RAIN IOAN-MATEI au mai fost găsite 240 comprimate ecstasy iar  asupra inculpatului CREȚAN MIHAI-ALEXANDRU au fost găsite 2 comprimate ecstasy.

De asemenea, cu ocazia perchezițiile domiciliare au fost găsite şi ridicate 4535 comprimate ecstasy și 202 grame cannabis (masă brută),  în valoare de aproximativ 263.850 de lei.

În cursul zilei de astăzi inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de  30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad.", potrivit comunicatului DIICOT.

Citeşte şi: Un şef din PSD dă startul RĂZBOIULUI cu protestatarii. Remarci HALUCINANTE, în direct: 'Am văzut că-i ucide corupţia...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.