Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupare specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată de poliţişti din Brăila

diicot3

O grupare specializată în trafic de droguri de risc şi de mare risc din Brăila a fost destructurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, potrivit unui comunicat de presă remis vineri, de IPJ Brăila. Poliţiştii au prins în flagrant delict patru bărbaţi, care aveau în bagaje droguri, iar în urma percheziţiilor efectuate oamenii legii au ridicat peste 1.500 de grame de substanţe canabis, 88 de grame de cocaină şi 58 de comprimate ecstasy.

La data de 24 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- B.T. Brăila, i-au depistat în flagrant delict, în municipiul Braşov, pe trei brăileni, cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, în timp ce transportau în bagaje aproximativ 1.000 de grame de canabis, ascunse în interiorul unor jucării. Ulterior, poliţiştii au efectuat 11 percheziţii în judeţele Brăila şi Ilfov, de unde a fost indisponibilizat un autoturism şi ridicate mai multe laptopuri, telefoane mobile, 11.000 de euro şi 8.900 de lei, rezultate din vânzarea drogurilor. De asemenea, poliţiştii au mai realizat un flagrant în oraşul Pantelimon, ocazie cu care a fost depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate, în timp ce intenţiona să comercializeze 548 de grame de canabis, 88 de grame de cocaină şi 58 comprimate de ecstasy.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi, iar astăzi vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic intern şi introducerea în ţară, fără drept, de droguri de risc. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din judeţele Arad, Ilfov şi Braşov, al celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, precum şi al jandarmilor brăileni, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.