Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gruparea FC Rapid anunță despărțirea de mijlocaşul Marian Drăghiceanu

Gruparea de fotbal FC Rapid a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, că renunţă la serviciile mijlocaşului Marian Drăghiceanu, al cărui contract expiră la finalul lunii iunie.

"Rapid se va despărţi de Marian Drăghiceanu, al cărui contract expiră la finalul lunii iunie, însă acesta nu va mai fi prelungit. Îi mulţumim lui Marian pentru tot aportul său adus în ultimii trei ani şi îi urăm mult succes în continuare", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 21 de ani, Drăghiceanu a evoluat în 47 de meciuri pentru formaţia giuleşteană, reuşind să înscrie 12 goluri, scrie Agerpres.ro.

Transferat la Rapid în ianuarie 2019, mijlocaşul a mai evoluat în trecut la formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dunărea Călăraşi.

Marian Drăghiceanu este al doilea jucător de care FC Rapid se desparte de la promovarea în Liga I, după Ionuţ Voicu, fundaş care s-a retras din activitate.

Tot miercuri, FC Rapid a anunţat pe pagina oficială de Facebook prelungirea contractului cu jucătorul Lucian Goge până în 2022.

"Suntem bucuroşi că îi putem oferi încă un an de contract celui mai vechi jucător din lotul Rapidului. Merită cu prisosinţă această prelungire, am mare încredere în el şi sper să facă un sezon cel puţin la fel de bun ca cel care abia s-a încheiat", a declarat preşedintele Daniel Niculae.

La rândul său, Goge a afirmat: "Sunt fericit ca am prelungit contractul cu cea mai frumoasă echipă, este o onoare să pot îmbrăca tricoul Rapidului şi în prima ligă. Visul meu de a juca pe noul Giuleşti mi se poate îndeplini în acest an. Vreau să fim uniţi şi să facem o echipă puternică împreună cu suporterii noştri pătimaşi".

Aflat la Rapid din 2017, când echipa se afla în Liga a IV-a, Goge a marcat 48 de goluri în cele 115 meciuri jucate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.