Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Grupul de la Cluj” revine în PSD: Dragnea simte fiori reci, după ieșirea lui Hrebenciuc

În PSD se dau lupte interne extrem de intense, iar vechile datorii nu se uită. Între PSD-iști umblă o vorbă: nimic nu e mai rău decât răzbunarea colegilor, iar acum se pare că a venit timpul unei răfuieli cu implicații majore.

Ieșirea din joc a lui Viorel Hrebenciuc distruge una dintre cele mai puternice grupări din PSD, ”Clanul moldovenilor”. Aceștia au constituit multă vreme o forță în PSD, dar acum totul s-a dus pe apa sâmbetei.

În joc reintră puternic o trupă cu greutate în PSD, ”Grupul de la Cluj”. Conduși de Ioan Rus, aceștia au așteptat la cotitură, iar după aceste alegeri își vor face simțită prezența în partid, informează Enațional.

În capul listei negre coaptă de ”Grupul de la Cluj” stă actualul pretendent la tronul PSD: Liviu Dragnea. Ioan Rus și oamenii săi nu au uitat celebra ”Execuție de la Malibu”, pusă la cale de ”moldovenii” lui Viorel Hreneciuc și ”sudiștii” lui Liviu Dragnea, din anul 2008.

Pe plaja din Mamaia, puternicul ”Grup de la Cluj” era executat de Viorel Hrebenciuc, cu aportul decisiv al lui Liviu Dragnea. Atunci, oamenii lui Ioan Rus au fost rași din toată structura de partid și exilați în Transilvania.

Acum, profitând și de faptul că nu au probleme cu justiția, ”ardelenii” lui Ioan Rus își vor cere partea leului. Prin piață se aude că Ioan Rus vizează Ministerul de Interne, dar adevărata miză este executarea lui Liviu Dragnea în PSD.

Indiferent cum se vor poziționa taberele este extrem de clar că în PSD va urma o bătălie de proporții. Semnalul a fost dat de Victor Ponta, care l-a readus pe Ioan Rus la București și i-a oferit accesul la butoane prin Ministerul Transporturilor. De aici încolo, Ponta speră să plece la Cotroceni și de acolo să privească lejer, cu o cutie de popcorn la purtător, bătălia din interiorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.