Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în PPDD: Deputaţii partidului se disociază de delegaţia care a mers la Cotroceni

ppdd

Grupul Parlamentar al Partidului Poporului - Dan Diaconescu precizeaza luni, într-un comunicat de presa, ca delegatia PP-DD care participa la consultarile de la Palatul Cotroceni nu reprezinta punctul de vedere al deputatilor alesi pe listele acestui partid.

'Salutam initiativa Presedintelui României, domnul Klaus Iohannis de a invita la consultari partidele parlamentare. Consideram ca problemele României nu se pot rezolva decât cu dialog si consens. Având în vedere însa, ca la aceste consultari a fost invitata si conducerea PP-DD, conducere care este artizanul îndepartarii din partid a tuturor parlamentarilor, ne vedem obligati sa va aducem la cunostinta ca delegatia PP-DD chemata azi la Palatul Cotroceni nu reprezinta punctul de vedere al Grupului parlamentar format din deputati alesi pe listele PP-DD', se arata într-un comunicat de presa al grupului parlamentar al PP-DD din Camera Deputatilor.
Cei zece semnatari ai documentului îsi manifesta totodata 'disponibilitatea de a sustine orice demers în interesul României'.
Consultarile dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentatii PP-DD în seria întâlnirilor sefului statului cu partidele si formatiunile politice pe tema finantarii Apararii au început luni la Palatul Cotroceni.
Din delegatia PP-DD fac parte Simona Man, Dan Diaconescu, Radu Orzata, Liviu Neagu, Ionel Agrigoroaei. AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.