Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Grupul psaltic Tronos, condus de arhidiaconul Mihail Bucă, a concertat la un eveniment dedicat persoanelor cu Sindromul Down

Facebook
tronos

Grupul psaltic Tronos, al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă, a concertat la un eveniment dedicat persoanelor cu Sindromul Down. Manifestarea a avut loc la Muzeul Țăranului Român și a strâns laolaltă mai mulți artiști.

La inițiativa Asociației Oamenilor de Afaceri PNL Sector 1, care și-a dorit sensibilizarea mediulului de afaceri și a clasei politice în ceea ce privește integrarea pe piața muncii, dar și oferirii de sprijin de specialitate pentru persoanele cu sindromul Down, concertul i-a avut invitați și pe Daniel Jinga (Orchestra Metropolitană), Cătălin Petrescu, Adrian Nour, Irina Baianț și Dragoș Chircu Band. Printre organizatori s-a numărat și preotul Radu Mureșan, parohul Bisericii Mavrogheni și conferențiar universitar la Facultatea de Teologie ”Justinian Patriarhul” din București.

În România, copiii și tinerii cu sindromul Down nu se bucură de atenția guvernanților, dar nici de cea a mediului de afaceri. De altfel, puține sunt cazurile în care persoanele cu Down să fie integrate în companii.

Evenimentul de la Muzeul Țăranului Român a încercat să atragă atenția asupra unor oameni speciali care au nevoie nu de atenție specială, ci de umanitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.