Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola anunţă că Manchester City nu va mai cheltui atât de mult în sezonul următor

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat vineri că în sezonul următor clubul său nu va mai cheltui atât de mult, după un mercato estival estimat la 238 milioane euro. ''Cu puțină șansă, sezonul următor voi fi tot aici și nu vom mai cheltui atât de mult ca în acest sezon'', a declarat Guardiola într-o conferință de presă, înaintea debutului echipei sale la Brighton, sâmbătă, în prima etapă a Premier League.

''Aveam nevoie de asta pentru că eram una din echipele cele mai bătrâne din Europa, nu doar din Premier League. Trebuia să schimbăm asta. Nu puteam avea soluții cu acești jucători. Însă soluția nu este să schimbi jucătorii în fiecare sezon. Grupul de jucători din acest sezon va rămâne aici pentru multă vreme. Probabil că nu vom mai schimba decât un singur jucător important'', a adăugat Guardiola.

Fundașii laterali Kyle Walker (Tottenham), Benjamin Mendy (Monaco) și Danilo (Real Madrid) au ajuns la Manchester City vara aceasta, la fel ca și portarul Ederson (Benfica) și mijlocașul ofensiv Bernardo Silva (Monaco). La finalul sezonului trecut, Gael Clichy (31 ani), Bacary Sagna (34 ani), Jesus Navas (31 ani), Willy Caballero (35 ani) și Pablo Zabaleta (32 ani) au părăsit clubul din Manchester, conform Agerpres.

Antrenorul spaniol a mai spus că inflația de transferuri, culminând cu cel al lui Neymar la PSG pentru 222 milioane euro, nu mai poate continua: ''Asta se va termina, nu este ceva durabil''. ''În următorii trei sau patru ani, Manchester City nu va mai cumpărat decât unul, doi sau poate trei jucători'', a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.