Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Şeful Gărzii de Mediu filmează mizeria din buricul Capitalei: 'Mi-e rușine, ca român!'

Facebook
gunoi

Într-un clip filmat în parcul în zona „Unirii” din Capitală, Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, arată cum spațiul verde este plin de gunoaie. Oficialul acuză compania municipală, anunţă că Garda de Mediu va aplica amenzi şi că va discuta cu cei de la Primăria Capitalei pentru a găsi o soluţie în vedea igienizării zonei.

„Parcul Unirii, vizavi de magazinul Unirea. Ăsta este modul în care înţelege compania municipală să-şi facă treaba, în mijlocul Bucureştiului, aşa arată. O bătaie de joc, evident, şi pentru asta vor lua foarte multe amenzi, până vor învăţa să-şi facă treaba, deocamdată nu au învăţat absolut nimic. Un dezastru se numeşte curăţenia în mijlocul Bucureştiului” afirmă şeful Gărzii Naţionale de Mediu în timp ce filmează imaginile cu deşeuri aruncate în parc, în jurul coşurilor de gunoi pline.

Conform acestuia „salubrizarea e ultimul lucru, probabil, care se întâmplă” în parcul din centrul Capitalei.

Berceanu a mai catalogat drept „total iresponsabilă” compania municipală care se ocupa de curăţenie în mandatului fostului edil Gabriela Firea şi a anunţat că luni dimineaţă comisarii de mediu vor merge „să facă curăţenie în visteria acestei companii care nu îşi onorează de niciun fel contractul faţă de bucureşteni”.

„Mizeria asta, în mijlocul Bucureştiului, e o bătaie de joc pentru noi toţi. E vizibilă pentru fiecare turist care vine în centrul Bucureştiului. Nu pot tolera ceea ce se întâmplă aici, sub nicio formă mi-e ruşine, ca cetăţean, ca român, vizavi de mizeria asta care zace acu în mijlocul Bucureştiului. Categoric, amenzile sunt de zeci de mii de lei, pentru că nu e prima oară când avem dezastrul ăsta. Dimineaţă vom vorbi şi cu Primăria Bucureşti să găsim o soluţie pentru igienizare aici”, încheie şeful Gărzii de Mediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.