Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guti, fostul jucător de la Real Madrid, cere presei să îi fie folosit numele complet

The Gryphon
presa UK

José María Gutiérrez (43 de ani), fostul fotbalist de la Real Madrid, cunoscut de-a lungul întregii sale cariere de jucător drept Guti, a solicitat presei din Spania să îi fie folosit numele complet atunci când i se adresează la conferințele de presă, scrie Mediafax.

În prezent antrenor al formației Almeria, din liga a doua spaniolă, José María Gutiérrez spune că s-a săturat să fie numit "Guti".

"Doar un lucru, vă rog. Aș prefera să mă numiți José María Gutiérrez, nu Guti, pentru că oriunde merg aud , iar numele meu este José María Gutiérrez, nu Guti, în regulă?", a declarat antrenorul, vineri, potrivit As.

În perioada 1996-2010, petrecută la Real Madrid, mijlocașul a avut diverse nume pe tricou, precum Gutiérrez, J.M.Guti, Guti.H sau Guti. HAZ.

Citește și: Programul României în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin

După conferința de presă de vineri, el și-a schimbat și numele de pe contul oficial de Twitter, înlocuind "GUTI" cu "JOSE MARIA GUTIERREZ".

José María Gutiérrez a fost un produs al academiei lui Real Madrid, club la care s-a format și a evoluat în cea mai mare parte a carierei. Mijlocașul a câștigat numeroase trofee, precum trei Ligi ale Campionilor, Supercupa Europei sau cinci titluri de campion în Spania.

În prezent, fostul jucător este antrenor principal la Almeria. El a preluat postul la 5 noiembrie, obținând, până în prezent, două remize și două victorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.