Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernarea PNL - Ministrul Costache a numit-o șefă la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pe fosta sa șefă de la Polisano

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Apar noi informații privind mutările făcute de ministrul Sănătății, Victor Costache. Acesta a numit-o pe fosta sa șefă de la Polisano șefă la Casa Naţionale de Asigurări de Sănătate.  Informațiile vin după ce s-a aflat că același Costache a semnat un ordin prin care abona clinica Polisano la bani publici deși nu îndeplinea criteriile legale.

Citește și: Avertizare METEO de ULTIMĂ ORĂ - Sunt vizate 27 de județe din România

"Încă o informaţie despre domn Costache: pe 7 noiembrie 2019 Costache a semnat contractul cu Polisano Sibiu şi pe 18 noiembrie 2019, după doar 9 zile, Orban, tot la propunerea lui Costache, o numeşte pe Adela Cojan, fost director al Spitalului Polisano din Sibiu, şi fostă şefă a lui Costache, ca preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Iar Polisano începe să-şi deconteze chestii. Costache lucrează cu Polisano din iunie 2013. Ulterior, adică pe 22 noiembrie 2019, după alte 4 zile, el a modificat ordinul prin care a favorizat Polisano. Domn Costache are o problemă cât casa cu Polisano Sibiu", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Detalii pot fi citite aici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.