Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a adoptat două proiecte de hotărâre pentru acordarea ajutorului de stat pentru minerii din Valea Jiului și Hunedoara

www.observator.tv
mineri

Guvernul ar putea adopta în ședința de joi două proiecte de hotărâre pentru acordarea ajutorului de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive din cadrul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului S.A. și a Complexului Energetic Hunedoara, pentru anul 2019, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cătălin Predoiu, despre schimbarea legilor justiției: ‘Avem în vedere alte trei priorități’ .

Potrivit ordinii de zi anunțate de premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de Guvern, urmează a fi adoptate două proiecte de hotărâre privind situația minerilor din Hunedoara și Valea Jiului:

„ -Proiect de hotărâre pentru modificarea art.2 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.223/2019 privind aprobarea acordării ajutorului de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A. pentru anul 2019

-Proiect de hotărâre pentru modificarea art.2 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.224/2019 privind aprobarea acordării ajutorului de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive din cadrul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului S.A. pentru anul 2019”, potrivit ordinii de zi a ședinței Executivului de joi.

Totodată, Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat pe anul 2019 al Regiei Autonome ''Administraţia Fluvială a Dunării de Jos'' Galaţi aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Citește și: Banii cheltuiți de candidați în campania pentru alegerile prezidențiale- Cine conduce topul

Cabinetul Orban va discuta și despre un proiect de hotărâre privind decertificarea definitivă a unor cheltuieli aferente proiectelor finanţate prin Programul Operaţional ''Asistenţă Tehnică'' 2007 - 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.