Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a alocat peste 500.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Facebook
covid 19 coronavirus

Judeţului Giurgiu i-a fost alocată de la Guvern, în luna aprilie, suma de peste 500.000 de lei pentru finanţarea Spitalului Judeţean de Urgenţă în contextul pandemiei de coronavirus, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul Cancelariei Prefectului, Vasile Mustăţea.

"În judeţul Giurgiu autorităţile publice locale au conştientizat gravitatea situaţiei şi au acţionat ca atare. Trebuie să fac câteva precizări pentru a aduce la cunoştinţa locuitorilor judeţului Giurgiu modul de finanţare a acţiunilor de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus şi de acordare a asistenţei medicale persoanelor testate şi confirmate ca fiind pozitive. CJ Giurgiu a alocat efectiv pentru pandemie în luna aprilie 1.295.866 de lei. Totodată, Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu mi-a comunicat că are facturi de 3,358 milioane de lei, facturi neachitate pentru achiziţia de materiale de protecţie şi medicamente de când a început pandemia. Judeţul Giurgiu a primit de la Guvern pentru carantinarea persoanelor suma de 136.000 de lei, de la Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, dezinfectanţi şi echipamente de protecţie în valoare 271.600 de lei, iar la Spitalul Bolintin Vale echipamente şi dezinfectanţi în valoare de 125.000 de lei", a afirmat Vasile Mustăţea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

Directorul Cancelariei Prefectului Judeţului Giurgiu a precizat că tot de la Guvern, prin Ministerul Sănătăţii, în data de 14 aprilie a fost încheiat un contract cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru suma de 257.000 de lei pentru Secţia de boli infecţioase şi un contract de 246.000 de lei pentru secţia ATI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.