Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul ar putea discuta, în şedinţa de miercuri, un proiect de lege privind produsele din tutun

guvern-ciolos-parlament

Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe.

Potrivit unui comunicat al Executivului, pe agenda şedinţei săptămânale, se mai află un proiect de hotărâre pentru stabilirea regimului juridic al unor locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, construite prin programe de investiţii la nivel naţional, aflate în administrarea consiliilor locale, precum şi a măsurilor necesare în vederea aplicării prevederilor Legii privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, referitoare la administrarea şi vânzarea acestora.

De asemenea Executivul va discuta şi pe marginea unui Memorandum referitor la nominalizarea candidatului României pentru funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene. Surse oficiale au precizat că Guvernul va discuta din nou în şedinţa de miercuri pe marginea activităţii prefecţilor din mai multe judeţe, fiind posibile noi schimbări. Săptămâna trecută, Executivul a decis să schimbe nouă prefecţi, din judeţele Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Dâmboviţa, Gorj, Satu-Mare şi Vaslui. "Aceste schimbări de prefecţi sunt doar o primă etapă, va mai urma o etapă, probabil săptămâna viitoare. Suntem în proces de evaluare a candidaţilor pentru postul de prefect, pe baza CV-urilor şi a competenţelor pe care persoanele îndreptăţite le pot avea. Guvernul evaluează performanţele acestora, dar ţine cont şi de faptul dacă au calificarea necesară, au condus unităţi administrative sau au acest grad de inspector guvernamental", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, la finalul şedinţei de săptămâna trecută, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.