Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Ciucă a bătut recordul Guvernului Dăncilă la capitolul secretari și subsecretari de stat. USR acuză: 'Şi măcar de-ar fi oameni competenţi'

gov.ro
Guvern

Senatorul Cristian Ghica (USR) afirmă că Guvernul PSD-PNL-UDMR are 118 secretari şi subsecretari de stat, iar numărul lor va creşte la 130, fiind vorba ”numai de clienţi politici, numiţi după algoritm, gata să răspundă la comenzile şefilor de partide”.

”Guvernul PSD PNL UDMR are 118 secretari şi subsecretari de stat. Numărul lor va creşte la 130. Sunt cei mai numeroşi astfel de demnitari pe care i-a avut vreodată un guvern în România”, spune senatorul.
Cristian Ghica continuă: ”Şi măcar de-ar fi oameni competenţi în funcţiile respective. Dar sunt numai şi numai clienţi politici, numiţi după algoritm, gata să răspundă la comenzile şefilor de partide. Este încă un motiv pentru care oamenii nu au încredere în acest Guvern!”.
Amintim că precedentul record, de 110 secretari şi subsecretari de stat, a fost deţinut de Guvernul Dăncilă, la începutul mandatului său, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.