Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Marii Britanii speră să ajungă la un acord cu UE privind relaţiile post-Brexit

brexit, bani

Guvernul Boris Johnson a anunţat, vineri, că va continua până în ultimul moment negocierile cu Uniunea Europeană, subliniind că este posibil un acord privind relaţiile bilaterale post-Brexit notează Mediafax.

"Aştept să îl primesc pe negociatorul UE, Michel Barnier, şi echipa lui, la Londra, pentru a relua negocierile directe începând de sâmbătă. Suntem mulţumiţi că suntem în siguranţă şi suntem bine", a declarat vineri David Frost, negociatorul britanic pe tema Brexit.

Negocierile directe între Uniunea Europeană şi Marea Britanie au fost suspendate săptămâna trecută, din cauza unor cazuri de coronavirus.

"Unele persoane mă întreabă de ce mai negociem. Răspunsul meu este că este sarcina mea să fac tot posibilul pentru a vedea dacă sunt întrunite condiţiile pentru un acord. Este târziu, dar încă este posibilă ajungerea la un acord şi voi continua discuţiile până când va fi clar că nu putem reuşi. Dar, pentru a fi posibil, un acord trebuie să respecte total suveranitatea britanică", a subliniat David Frost, prin Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.