Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Orban a depus jurământul de învestire la Palatul Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban juramant

Ludovic Orban și miniștrii cabinetului său au depus, sâmbătă, jurământul de învestire la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat că Guvernul va continua lupta împotriva epidemiei de coronavirus și că Parlamentul a transmis un mesaj de unitate.

„Astăzi Guvernul a fost votat, învestit și a depus jurământul în condiții foarte speciale, din cauza epidemiei de coronavirus. În primul rând, felicitări noului guvern și le doresc mult succes. Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat astăzi în Parlamentul României. Astăzi, din Parlament s-a transmis un mesaj de unitate. Sunt foarte bucuros să constat că majoritatea parlamentărilor și partidelor parlamentare au înțeles importantă și greutatea acestui moment și nevoia unei acțiuni unitare pentru România și pentru români”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, imediat după depunerea jurământului de învestire a noului Guvern.

Șeful statului a adăugat că Guvernul Orban va continua lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Prima prioritate pentru noul guvern este, evident, continuarea luptei împotrivă epidemiei de coronavirus, continuarea luptei pentru a gestiona eficient întreaga criză care s-a generat. Guvernul, care își preia acum mandatul, este guvernul care și până acum a lucrat cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză. Acum, cu toate forțele, vom continuă această luptă”, a subliniat Iohannis.

Parlamentarii i-au acordat încrederea noului Guvern Orban, fiind la a doua învestire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.