Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Guvernul Orban a hotărât sacrificarea industriei ospitalităţii', afirmă liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu dezamagit

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că premierul Ludovic Orban "dispreţuieşte" industria ospitalităţii şi "sacrifică" zeci de mii de locuri de muncă, potrivit Agerpres.

Citește și: Microfoanele și camerele anchetatorilor ar fi fost descoperite de pretinșii delapidatori de pe Otopeni - S-a intervenit de urgență pentru extragerea lor

"Orban dispreţuieşte industria ospitalităţii şi îi batjocoreşte pe reprezentanţii ei cu orice ocazie! Guvernul Orban a hotărât, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalităţii şi sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă.

Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era aşteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanţilor acestui domeniu, angajatorilor şi angajaţilor, familiilor acestora.

Mulţi antreprenori şi-au pus speranţele în vorbele aruncate în vânt de Guvern şi au sperat că Orban şi gaşca lui se vor ţine de cuvânt şi îşi vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ţinut cu dinţii de angajaţii pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar", a afirmat Tăriceanu, marţi, pe Facebook.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

Potrivit lui Tăriceanu, numărul de cazuri confirmate cu COVID-19 este dependent de numărul testărilor efectuate.

"Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Ştie cineva cum şi unde testează sau cum dau rezultatele? Ştim cu toţii cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs.

Probabil că la fel e şi cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus. Eu cred că băieţii ăştia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

La fel şi aici, nu contează ce şi pe cine testezi, ci contează cine raportează. Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele", a a adăugat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.