Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul reacţionează la acuzaţiile grave lansate de Liviu Dragnea

dacian ciolos guvern

Liviu Dragnea îl acuză pe Dacian Cioloș că ar fi angajat la Guvern, sub acoperirea unui internship, câțiva tineri pe care-i folosește pe post de postaci pro-PNL şi pro-USR, ceea ce ar însemna un fel de fraudare a alegerilor. Guvernul reacţionează şi anunţă că va face publice CV-urile şi activitatea tinerilor la care s-a referit preşedintele PSD.

"Nu comentez declaraţii ale oamenilor politici, dar vom da un comunicat în care să prezentăm activitatea şi cine sunt aceşti oameni. Cel mai probabil azi, mâine cel târziu. Cu proiectele lor, cu CV-urile lor. Activitatea lor trebuie cunoscută şi chiar o să o facem cunoscută", a declarat Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Liviu Dragnea lansează ACUZAȚII EXTREME: Ce se pregătește în sediul Guvernului pentru alegeri /VIDEO

Declaraţia lui Dragnea, de duminică seara, de la RTV: "Poate fi numită şi fraudarea alegerilor, pentru că există un grup de tineri angajaţi la Guvern, care iniţial au fost voluntari, acum am înţeles că li s-a aprobat un bonus de 2.000 - 3.000 de euro pe lună, despre care iniţial s-a spus că ei au venit acolo să lucreze la un program de informatizare, dar oamenii din guvern sunt destul de speriaţi, care sunt de ani de zile acolo, spun că de fapt aceşti tineri sunt postaci pentru Dacian Cioloş, pentru PNL şi USR. Ne poate spune şi nouă ce fac băieţii ăia acolo? Ce au făcut până acum? De ce sunt plătiţi din bani publici? De ce stau în clădirea Guvernului? Poate (premierul - n.r.) să ne arate până mâine ce au făcut? Să nu aibă impresia că, dacă au fost postaci sau au lucrat pe internet, aceste lucruri se şterg. Nu se şterg."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.