Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul sustine ca trebuie MARITE salariile bugetarilor, DAR le ingheata

Rovana Plumb

Ministrul Muncii Rovana Plumb sustine ca salariile bugetarilor din toate ramurile adminsitratiei publice trebuie marite, insa confirma faptul ca salariile vor fi inghetate in 2015 din lipsa de bani.

"Salariul de baza va fi tinut la acelasi nivel cu cel din luna decembrie. Exceptie fac dascalii a caror salarii vor fi majorate in doua transe de cate 5%, in martie, respectiv septembrie. O alta exceptie este personalul din unitatile sanitare care va beneficia de o majorare salariala cu 100 de lei din ianuarie", a precizat Rovana Plumb.

Ea asubliniat ca este nevoie de mariri salariale pentru toti bugetarii si ca in cazul in care Guvernul va avea incasari suplimentare la buget, aceste mariri vor fi luate in calcul.

"Daca vom avea cresteri de incasari la buget o sa corectam. Este nevoie de o majorare a salarizarii din administratia publica in general. Intentia noastra este clara de a motiva sectorul administratiei publice. Nu vom ezita sa aplicam majorari, discutand si cu institutiile financiare internationale", a mai spus Rovana Plumb la Realitatea TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.