Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul ungar va permite, începând de luni, desfăşurarea evenimentelor sportive pe întregul teritoriu al ţării

Guvernul ungar va permite, începând de luni, desfăşurarea evenimentelor sportive pe întregul teritoriu al ţării, fără spectatori, cu porţile închise, respectiv organizarea antrenamentelor, creându-se astfel posibilitatea continuării campionatului naţional de fotbal în Liga OTP Bank.

Începând din martie, de la apariţia epidemiei de coronavirus în Ungaria, aproape în toate ramurile sportive pe echipe, campionatele naţionale au fost oprite, doar Federaţia Ungară de Fotbal (MLSZ) nu a anulat campionatul, ci, dimpotrivă, şi-a exprimat intenţia de a continua.

Citește și: Ciolacu a răbufnit! ‘Proiectul de lege cu Ținutul Secuiesc e scos la iveală când e nevoie de scandal’

Conform Decretului 170/2020, publicat joi noaptea, se oferă această posibilitate. Sándor Csányi, preşedintele MLSZ, a declarat, într-un interviu pe Facebook, că, potrivit calculelor federaţiei, campionatul Ligii 1 ar putea să reînceapă în perioada 23 mai-13 iunie şi ar putea să se încheie la sfârşitul lui iunie, începutul lui iulie, la fel şi Cupa Ungariei. Preşedintele MLSZ nu a putut însă să facă precizări concrete până la apariţia decretului.

Permisiunea efectuării antrenamentelor se referă nu numai la asociaţiile sportive, ci şi la activităţile sportive pentru amatori, la sporturile recreative, precum și activitățile sportive de masă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.