Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul va marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţie printr-un eveniment organizat la Ateneul Român: Pe sediul MAI va fi realizată o proiecţie de imagini

revolutie

Guvernul României organizează duminică, 22 decembrie 2019, la Ateneul Român, un eveniment dedicat marcării a 30 de ani de la Revoluţia Română din 1989. Tot duminică, va fi realizată o proiecţie de imagini pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, instituţia marchează, duminică, de la ora 12.00, împlinirea a 30 de ai de la Revoluţia din decembrie 1989.

Citește și: Guvernul Orban `creşte vârsta de pensionare`!

”Având ca tematică «30 de ani de libertate», va avea loc vernisajul unei expoziţii foto-documentare, dedicată eroilor Revoluţiei Române din 1989, urmată de un concert vocal-simfonic Requiem de Mozart, susţinut de Orchestra şi Corul Filarmonicii «George Enescu»”, a transmis Guvernul.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari, ai instituţiilor publice, societăţii civile, mediului de afaceri, personalităţi din domeniile culturii, sportului, parlamentari şi europarlamentari, membri ai misiunilor diplomatice acreditate la Bucureşti, reprezentanţi ai cultelor religioase, membri ai Guvernului.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

Tot duminică, 22 decembrie, în jurul orei 18.30, în memoria martirilor Revoluţiei Române, va fi realizată o proiecţie de imagini pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, din Piaţa Revoluţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.