Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guy Verhofstadt, prins la un miting al oamenilor lui Soros deși trebuia să participe la un congres al liberalilor germani de pregătire a europarlamentarelor

express.co.uk
Guy Verhofstadt

Critică România pe unde poate. Este poate unul din cei mai fervenți adversari ai României pe plan internațional și chiar a amenințat țara noastră cu sancțiuni dure. Totul în condițiile în care cu doar un an în urmă pozițiile sale erau diametral opuse. Ce l-a schimbat se poate observa în aceste zile.

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, s-a aflat la Berlin unde trebuia să participe la un congres european organizat de liberalii germani din FDP (Partidul Liber Democrat) unde participa în calitate de lider al ALDE din Parlamentul European.

Vezi și: Victor Ponta și Corina Crețu, întâlnire de TAINĂ cu doi grei ai PSD: provoacă un adevărat CUTREMUR

În loc să le fie alături colegilor lui care discutau despre alegerile europarlamentare, Guy Verhofstadt, a participat la un miting al unor organizații civice despre care se spune că ar fi finanțate de controversatul miliardar american de origine maghiară, George Soros.

Aceste acțiuni și poziționări încep să arate de fapt ce a stat la originea bruștei lui schimbări față de ALDE România și Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.