Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gyor, campioana Europei, a pierdut primul meci după 21 de victorii consecutive! Adversara lui SCM Rm. Vâlcea în Ligă a fost condusă cu 9 goluri la pauză

gsp.ro
Gyor bucurie

Gyor, campioana Europei și adversara lui SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor, a fost învinsă miercuri seara de Siofok, deținătoarea Cupei EHF, scor 34-29, potrivit gsp.ro.

Gyor, campioana Europei, a pierdut miercuri seara, în campionatul Ungariei, primul meci în actualul sezon, după o serie impresionantă de 21 de succese. Echipa antrenată de Danyi Gabor a cedat fără drept de apel derbyul cu Siofok, din deplasare, 29-34. La pauză însă, cea mai bogată echipă din handbalul european feminin a fost condusă cu 9 goluri diferență: 12-21!

GYOR - SCM RM. VÂLCEA, PE 8 FEBRUARIE

Gyor a avut pe teren toate vedetele. Au jucat Stine Oftedal, Veronika Kristiansen, Kari Brattset, Eduarda Amorim, Amandine Leynaud, Estelle Nze Minko, Amanda Kurtovic, Katarina Bulatovici, Ane Mette Hansen. Dar degeaba. Siofok a făcut o demonstrație de forță cu rivala sa.

Gyor are trei puncte avans față de FTC Budapesta (în Ungaria se dau două puncte la victorie) și 7 față de Siofok, dar deținătoarea Cupei EHF are două meciuri mai puțin disputate.

Citește și: REVOLUȚIONAR - Se lucrează la prima inimă robotizată

SCM Rm. Vâlcea urmează să întâlnească Gyor în grupa a doua principală din Liga Campionilor. La Rm. Vâlcea se va juca pe 8 februarie, iar la Gyor pe 7 martie. Vâlcea debutează însă în Ligă sâmbătă, pe teren propriu, cu campioana Sloveniei, Krim Ljubljana.

FERENCVAROS, VICTORIE CHINUITĂ

FTC Budapesta, adversara celor de la CSM București de sâmbătă, în primul meci din prima grupă principală a Ligii Campionilor, a câștigat greu partida din etapa a 14-a a campionatului maghiar, 33-32 cu Erd, pe teren propriu. Deși a condus și la cinci goluri diferență, FTC s-a văzut condusă în repriza a doua și a câștigat cu emoții. Echipa lui Elek Gabor a impresionat în atac, dar a arătat mari lacune în apărare. Nadine Schatzl 8 goluri, Noemi Hafra 7, Katrin Klujber 6 și Aniko Kovacsics 6 goluri au fost principalele marcatoare ale gazdelor. Evoluție bună și în poartă pentru Blanka Biro.

CSM București are nevoie de victorie la Budapesta pentru a păstra șanse de calificare în sferturile de finală. Vicecampioana României pornește cu 3 puncte în grupă, în timp ce FTC are unul singur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.