Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hackerii au publicat mai multe episoade nelansate din serialele HBO

news.sky.com
hacker

Mai multe episoade nelansate din show-uri create de HBO au fost publicate de hackeri, însă niciunul din serialul ”Urzeala tronurilor”. Hackerii care au spart rețeaua de computere a HBO și au publicat informații pe parcursul mai multor săptămâni au distribuit online mai multe episoade nelansate, inclusiv din show-urile ”Curb Your Enthusiasm”, cu Larry David, care va reveni pe micile ecrane în luna octombrie, ”Insecure”, ”Ballers” și ”The Deuce”, potrivit Associated Press, citată de Reuters.

HBO a transmis duminică, printr-un comunicat de presă: ”Nu a existat o comunicare cu hackerii și nu avem de gând să comentăm de fiecare dată când apare o nouă informație”. “Hackerii ar putea continua să lanseze părți din conținutul furat, pentru a atrage atenția media.Noi nu vom participa la acest joc”.

HBO a confirmat atacul cibernetic de la începutul acestei veri. Hackerii au sustras mai multe materiale și au cerut o recompensă de mai multe milioane de dolari, conform ProTV. Atacul a survenit într-un moment complicat pentru Time Warner, care deține HBO. Se așteaptă să aibă loc cumpărarea companiei de către AT&A, pentru 85,4 miliarde de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.