Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi are emoții înainte ultimelor trei meciuri - Vrem să facem punctele necesare pentru a intra în play-off

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că în cele trei meciuri care au mai rămas din sezonul regulat vrea ca echipa sa să facă punctele necesare pentru a intra în play-off, recunoscând că lucrurile sunt mai dificile în acest moment deoarece rezultatele nu au fost aşa bune în ultima perioadă potrivit news.ro.

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Poli Iaşi, echipa cu care va juca vineri seara, este o formaţie valoroasă, puternică la fazele fixe.

“Adversarul este unul care a arătat şi la ultimul meci, chiar dacă a pierdut în primă etapă, că e valoros, are momentele lui foarte bune, joacă foarte bine pe contraatac. Dacă o laşi e o echipă care ştie să te domine, ştie să joace fotbal, puternică la faze fixe, alternează foarte mult, combină şi bineînţeles că are şi jucători foarte buni la cap”, a afirma Hagi.

El îşi doreşte ca în cele trei meciuri rămase din sezonul regulat Viitorul să facă punctele necesare pentru a intrat în play-off.

“Sperăm să facem un meci bun, să luăm cele trei puncte. Bineînţeles că mai sunt încă două meciuri, gândul nostru este ca în aceste trei meciuri să avem punctele necesare să intrăm în playoff.  E clar că lucrurile sunt mai dificile în momentul de faţă pentru că din cauza noastră am ajuns în acest moment unde deja există şi întrebarea dacă o să intrăm în playoff sau nu datorită faptului că în ultima perioadă rezultatele nu au fost aşa de bune. Dar în viaţa unei echipe, în anumite momente sunt şi perioade din acestea în care eşti mai puţin inspirat sau nu iţi ies anumite lucruri. Sperăm ca de la meciul cu Iaşiul să ne deblocăm, să luăm cele trei puncte şi să fie puncte importante care să ne ducă acolo unde ne dorim cu toţii” , a mai spus Hagi.

Meciul dintre FC Viitorul şi Poli Iaşi are loc vineri, de la ora 20, pe stadionul din Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.