Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi declară: Cu Sepsi ne gândim 100% la cele trei puncte

eurosport.ro
hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul formaţiei sale în partida cu Sepsi OSK este victoria, având în vedere că evoluează pe teren propriu.

"Ne dorim şi trebuie să câştigam cele trei puncte. Ăsta este gândul nostru, chiar dacă întâlnim un adversar foarte bun, am jucat Supercupa contra lor şi am pierdut-o, un adversar foarte greu, care e la un nivel competitiv foarte bun. Versiunea noastră trebuie să fie dintre cele mai bune ca să câştigăm. Jucăm acasă şi e clar că ne gândim 100% doar la cele trei puncte. Meciurile cu Sepsi au fost întotdeauna echilibrate, grele, ştim asta dar suntem concentraţi şi ne dorim să facem un meci foarte bun. Trebuie să fim mult mai pragmatici să începem să câştigăm cât mai multe meciuri. Nu cred că putem vorbi dacă ofensiv sau defensiv stăm mai bine sau mai prost. Eu cred că trebuie să fim echilibraţi la ambele faze, să el facem pe ambele cât mai bine şi trebuie să marcăm pentru a câştiga. Cred că va conta şi ca jucătorii să prindă o zi foarte bună şi să exceleze", a declarat Hagi, potrivit Agerpres.

Tehnicianul a afirmat că anumiţi jucători din lotul său mai au la dispoziţie două luni şi jumătate, până în pauza competiţională, să îşi demonstreze valoarea, Farul Constanţa având drept prim obiectiv calificarea în play-off-ul Superligii.

"Mai sunt două luni şi jumătate în care anumiţi jucători trebuie să ne convingă, pentru că pretenţiile la un club ca Farul sunt mari, mai ales atât timp cât sunt eu în vestiar. Sunt pretenţii foarte mari, presiunea e mare, pentru că în fotbal trebuie să ai o mentalitate de învingător. Cred eu că nimănui nu îi place să piardă. Obiectivul este calificarea în play-off, nu suntem noi cei mai tari, cei mai bogaţi şi cei mai buni din România şi cu bugetul cel mai mare. Când vom avea toate aceste lucruri vom ieşi şi vom spune că ne dorim campionatul de la început, dar pentru noi un obiectiv realist e să încercăm să intrăm în play-off. Pentru că până să ajungă un club puternic în România mai are mult de muncit, totul ţine de administrativ, de bani, aşa cum am mai spus-o. Dacă ai buget, ai bani, începi să fixezi obiectivul pe care ţi-l doreşti. Nu este imposibil, dar este foarte greu să câştigi campionatul, pentru că sunt celelalte echipe mai puternice decât noi. Deocamdată. Noi am dovedit anul trecut că se poate şi mergem înainte şi obiectivul meu este să câştig fiecare meci. Important este că la Farul se doreşte performanţă", a mai spus Hagi.

Echipa de fotbal Farul Constanţa va întâlni sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Central din Ovidiu, formaţia Sepsi OSK, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.