Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi i-a dat o veste bună lui Benzar după debutul acestuia la națională - FOTO

www.ziuaconstanta.ro

Gică Hagi i-a dat o veste bună lui Romario Benzar, după ce fundașul a debutat la națională contra Muntenegrului. Hagi i-a prelungit contractul lui Benzar, după ce acesta a impresionat pe toată lumea cu evoluția sa cu Muntenegru, când a fost desemnat omul meciului. Fotbalistul și-a prelungit contractul cu Viitorul pe doi ani.

După meciul tricolorilor, Steaua și-a arătat interesul pentru fundașul echipei antrenate de Gică Hagi, prin vocea finanțatorului Gigi Becali. Acesta e convins însă că nu-l va putea achiziționa pe Benzar de la Viitorul pentru o sumă mai mică de 3 milioane de euro.

Citește și: Cosmin Contra și-a eliminat fosta echipă, Getafe, din Cupa Spaniei

”De la Hagi poţi lua jucători. Dar când un jucător de la Viitorul a ajuns la naţională, nu îl mai vinde niciodată în ţară. Niciodată! Vă spun eu că Gică vinde mai scump decât mine. Ştiţi cât cere acum pe Benzar dacă vreau să îl cumpăr? Sub 3 milioane nu discută. Dar îi e jenă să îmi spună, o să îmi zică aşa: "Nu poţi să îl iei, nu ţi-l dau", a povestit Gigi Becali la Digi Sport.

Romario Benzar și-a prelungit cu doi ani înțelegerea cu Viitorul. Actualul angajament va expira în 2021. Fundașul a ajuns la Academia Hagi în 2010.

”Clubul FC Viitorul și Romario Benzar au ajuns la un acord privind prelungirea contractului. Proaspătul internațional al grupării constănțene a semnat o înțelegere pe încă doi ani cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi. FC Viitorul îi urează cât mai multe realizări în tricoul albastru-negru lui Romario Benzar!”, se arată în comunicatul postat de FC Viitorul, pe site-ul oficial al echipei.

1,25 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Romario Benzar, potrivit site-ului transfermarkt.de.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.