Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi și-a mustrat fiul după eliminarea cu Rubin Kazan: 'Trebuia să taci. Ai lăsat echipa în 10! Controlează-ți instinctele! Băi, tată, trebuie să ai căpățână'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost înger și demon pentru echipa sa, Viitorul, în al doilea amical al iernii din cantonamentul din Antalya. Constănțenii au remizat cu Rubin Kazan, scor 2-2, într-un meci în care au condus, au avut un penalty și au rămas în 10 oameni.

Tabela de marcaj au deschis-o rușii, prin golul marcat de Davitashvili în minutul 43. Patru minute mai târziu, Ianis Hagi a egalat. Ionuț Vînă a adus-o pe Viitorul în avantaj, dar Rubin Kazan a restabilit egalitatea prin reușita lui Sekari, potrivit mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să apese BUTONUL ROȘU: mișcare care îngroapă coaliția PSD-ALDE

Scorul final putea să fie altul. Hagi Jr. a obținut un penalty, dar nu a reușit să îl transforme. În plus, în ultimele 20 de minute ale partidei echipa de la malul Mării Negre a rămas în 10 oameni. Ianis a fost eliminat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

"Trebuia să taci. Ai lăsat echipa în 10! Controlează-ți instinctele! Băi, tată, trebuie să ai căpățână", a fost reacția lui Hagi, la adresa fiului său, potrivit Fanatik, care a mai continuat:

"Aveai galben. Ai lăsat echipa în 10. Restul sunt povești nemuritoare!".

La finalul amicalului, Gică Hagi a vorit despre evoluția echipei sale, dar și despre fiul său.

"Ianis a scos și a ratat un penalty. Ăsta e fotbalul. Învață. Sunt jucători tineri și trebuie să invețe. El cred că a învățat din acel penalty ratat că trebuie să ai control mereu. E clar că adversarii sunt duri și au intrări tari având în vedere ce rol are el. E normal să te enervezi, dar trebuie să te controlezi. Dar asta vine cu experiența.

Facem două antrenamente pe zi, iar jucătorii nu sunt proaspeți. Dar nu contează asta, trebuie să ne antrenăm, să jucăm fotbal. Azi i-am împins mereu în atac, le-am cerut să facă pressing. Suntem în perioada de pregătire și nu contează rezultatul, ci spiritul. Nu e motivare. E stilul nostru.

Sunt mulțumit din toate punctele de vedere și de prima repriză, și de a doua. În prima repriză am avut mai mult control, iar în repriza a doua am recuperat mai multe mingi. Au fost două reprize grele, cu un adversar bun. Jucătorii au dat cât au putut, dar nu uitați că sunt în pregătire. Echipa a arătat că avem personalitate", a spus Hagi, potrivit gsp.ro.

În primul amical din cantonamentul din Antalya, Viitorul a câștigat în fața celor de la Ferencvaros cu 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.