Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi își vinde vedetele: La ce forțe ale Europei ar putea ajunge Benzar și Coman

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Gică Hagi se va despărți în curând de trei vedete de la Viitorul. În perioada următoare, Benzar va ajunge la Lazio, Coman deja are acord cu Benfica, iar Ganea e foarte aproape de a fi luat de Gâlcă în Arabia Saudită.

Viitorul va juca duminică Supercupa României, împotriva lui FC Voluntari, şi va avea şansa de a-şi trece în palmares al doilea trofeu din istorie, însă Hagi se pregăteşte să se despartă de 3 dintre cei mai importanţi fotbalişti ai sezonului trecut, cu aport determinant în câştigarea titlului!

Citește și: Ilie Năstase a trecut la AMENINȚĂRI după ce a fost interzis la Wimbledon: 'Ce e acolo, închisoare?'

Chiar căpitanul formaţiei va fi vândut. Şi nu oriunde, ci la Lazio, anunță gsp.ro.

Negocierile au fost dure între cluburi, mai ales că una dintre cerinţele lui Hagi a fost ca fotbalistul să fie lăsat la Viitorul pentru a evolua în preliminariile Champions League şi abia apoi să plece. Lazio e calificată direct în grupele Europa League!

Suma de transfer va fi de minimum două milioane de euro, la care se adaugă diverse bonusuri.

Al doilea jucător care va fi cedat e Florinel Coman. Dar nu la FCSB, care a pus pe masă două milioane de euro, achitate într-o singură tranşă, ci la Benfica Lisabona. Lusitanii l-au remarcat pe Coman, care la 19 ani are 12 selecții și 6 goluri la naționalele U17, U19 și U21, în meciul pe care Viitorul l-a susţinut la Porto, în primăvara Youth League.

Campioana Portugaliei e gata să plătească trei milioane de euro, iar Viitorul ar urma să mai încaseze bani şi dacă Florinel va juca un anumit număr de partide, dar şi dacă va debuta în naţionala României, plus un procent la o eventuală revânzare de la Benfica.

Al treilea pe listă nu e nici Nedelcu, nici Boli şi nici Ţâru, jucători care au fost ofertaţi în această vară şi care au o cotă foarte bună, ci Cristi Ganea. Fundaşul stânga e dorit insistent de Costel Gâlcă în Arabia Saudită, acolo unde fostul tehnician al Stelei a preluat-o pe Al Feiha, proaspăt promovată în prima divizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.