Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haine contrafăcute descoperite de poliţiştii botoșăneni într-un magazin

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani au confiscat o cantitate importantă de haine contrafăcute dintr-un magazin din municipiul Botoşani, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, marfa a fost descoperită cu prilejul derulării unei acţiuni de prevenire şi combatere a încălcării dreptului de proprietate intelectuală.

"În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat, la un punct de lucru al unei persoane fizice autorizate, din municipiul Botoşani, articole de îmbrăcăminte care aveau inscripţionate diferite mărci înregistrate, pentru care persoana verificată nu deţinea documente legale de provenienţă şi cu privire la care existau indicii că sunt contrafăcute", a afirmat oficialul IPJ Botoşani.

Poliţiştii au deschis, în acest caz, un dosar penal aspectul comiterii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.