Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hălăucă - Mai e cale lungă până când asociaţia lui Nagy va fi înscrisă în Registrul Federaţiilor de hochei

WCOUH
hochei

Preşedintele suspendat al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Alexandru Hălăucă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că mai e cale lungă până când decizia Tribunalului Bucureşti de a înscrie în Registrul Federaţiilor Sportive asociaţia condusă de Attila Nagy va fi pusă în aplicare, urmând să facă apel în instanţă, potrivit Agerpres.

"Decizia de astăzi nu este definitivă şi irevocabilă, doar sunt dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă de aproape doi ani. Şi se continuă toată această situaţie. Bineînţeles că vom face apel, aşteptăm motivarea instanţei şi apoi vom face apel. Avem speranţe în schimbarea deciziei, întotdeauna avem încredere în justiţie, bineînţeles. Acum ei defilează cu această hotărâre de la tribunal şi spun că ei deja sunt recunoscuţi, dar până să fie trecuţi în Registrul Federaţilor mai e cale lungă", a declarat Hălăucă.

El a precizat că decizia Tribunalului Bucureşti nu a fost o surpriză, fiind înştiinţat de către federaţia internaţională că este o simplă formalitate.

"Decizia de astăzi nu a fost nicio surpriză pentru noi, pentru că primisem o hârtie de la federaţia internaţională, prin care secretarul general al federaţiei internaţionale ne înştiinţa că îi recunosc pe ei şi că pe data de 21 va fi doar o formalitate în instanţă pentru înscrierea lor în Registrul Federaţiilor. Ei ştiau sigur decizia, dar nici eu nu înţeleg de unde o ştiau. Nu ştiu de unde erau ei atât de convinşi că va fi o simplă formalitate. Ei au spus că iau în considerare o hârtie semnată de un ministru cu antetul Guvernului, fără să ia înseamnă toate hârtiile pe care le-am trimis noi în privinţa proceselor şi cu articole din Legea Sportului, din statut şi aşa mai departe. Ei defilează cu o hârtie trimisă de la Ministerul Sportului", a afirmat Alexandru Hălăucă.

În privinţa competiţiilor sportive, Hălăucă a spus că federaţia condusă de Nagy organizează meciuri ale echipelor din Secuime: "Mâine e un meci organizat de noi între Steaua şi Sportul Studenţesc, la Otopeni, la ora 14:00. Ei organizează meciurile doar între cele patru echipe de acolo, din Secuime. Ştiţi foarte bine, când e ordin de sus, asta se întâmplă", a mai spus Hălăucă.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, cererea de înscriere în Registrul Federaţiilor, depuse de asociaţia condusă de Attila Nagy, în urma alegerilor organizate de Ministerul Sportului.

Conform portalului instanţelor de judecată, tribunalul a respins contestaţiile depuse de cluburile Steaua Hochei Club şi CSM Bucovina Rădăuţi şi a admis cererea depusă de federaţia condusă de Nagy.

Decizia nu este definitivă, având termen de 5 zile pentru depunerea apelului.

Pe rolul instanţelor de judecată există mai multe procese în legătură cu alegerile de la Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, după ce fostul ministru Sportului, Eduard Novak, a suspendat conducerea aleasă în septembrie 2022 şi a convocat o nouă Adunare Generală în care a fost ales ca preşedinte Attila Nagy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.