Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep, veşti de ULTIM MOMENT după consultul medical: Românca RENUNŢĂ la încă un turneu

www.reuters.com
Simona Halep

Simona Halep vine cu veşti triste, după ce a fost supusă azi unui nou control medical. Tenismena a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Ministrul Muncii, MĂSURI după discuţiile cu grefierii: Ce DIRECTIVĂ se va trimite în teritoriu

"Momentan, exisă posibilitatea să nu pot juca la Doha. Aș intra miercuri. Dacă piciorul va fi bine vineri, când scot bandajul, aș putea juca, dar în acest moment sunt șanse să nu joc. Piciorul meu încă nu e vindecat, după accidentarea din Australia. Ieri am făcut un tratament și trebuie să stau 3 zile cu un bandaj și apoi voi vedea dacă mă mai doare sau nu. Pe vineri sau sâmbătă o să știu mai multe.", a declarat Simona Halep, potrivit DigiSport.ro.

Dacă la Doha nu ştie încă dacă va evolua, Simona Halep va fi pe teren la Dubai, după cum au anunţat azi organizatorii turneului care se va desfășura în perioada 19 - 24 februarie 2018.

În weekend, Simona Halep le va susţine la Cluj-Napoca pe fetele care ne vor reprezenta în duelul contra Canadei, din Fed Cup. Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Citeşte şi: Vicele CSM, dezvăluiri 'de culise': 'Dezbaterea DNA, semnal de ALARMĂ pe modificarea legislativă pe abuzul în serviciu'

Componentele echipei de Fed Cup a României, Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au ajuns marţi la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.