Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep merge CEAS: Descoperire URIAȘĂ făcută de australieni despre româncă, în timpul meciului cu japoneza Osaka

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Melbourne, reușind astfel să-și egaleze cea mai bună performanță la Australian Open. Deși accidentată la gleznă și epuizată după o primă săptămână în care a stat ore bune pe teren, liderul mondial a învins-o lejer pe Naomi Osaka.

În timpul meciului care a durat aproape o oră și jumătate, australienii și-au amintit un lucru extrem de important, care parcă prevestea succesul Simonei în fața japonezei. Conform contului oficial de twitter al competiției din Australia, Halep nu a mai pierdut, pe hard, un meci în turul 4 al unui turneu tocmai din 2013.

Citește și: Simona Halep anunță, după ce a 'SPULBERAT-O' pe japoneza Osaka la Australian Open: 'Accidentarea este încă acolo' - VIDEO

Se întâmpla la US Open, atunci când actualul lider al clasamentului WTA a pierdut în fața italiencei Flavia Pennetta. Cap de serie 21 la competiția câștigată atunci de Serena Williams, Simona s-a înclinat în două seturi în fața Pennettei, 2-6, 6-7, anunță Digisport.ro.

Pentru Simona urmează duelul din sferturile de finală, acolo unde o va avea ca adversară pe învingătoarea disputei dintre Barbora Strycova și Karolina Pliskova. Va fi un test extrem de important pentru Halep, pentru că ar putea întâlni una dintre cele trei jucătoare (Pliskova, Svitolina, Wozniacki) care o poate detrona din fotoliul de lider al clasamentului WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.