Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Ce s-a întâmplat în comuna în care Prințul Charles și-a cumpărat casă

charles

Asta nu s-a mai auzit vreodată. O anchetă a celor de la Antena 3 a scos la iveală o poveste uluitoare cu iz penal. Totul se întâmplă în comuna unde şi-a cumpărat casă Prinţul Charles.

În comuna Bunești, aflată la 70 de kilometri de Brașov, care înglobează și localitatea Viscri, oamenii se confruntă cu o situație halucinantă. Medicul care a reinventat cabinetul medical din comuna Bunești are o poveste care uimește pe oricine. După o relație aproape perfectă între medic și primarul comunei, totul s-a degradat: de la tăierea gazului pe timp de iarnă, până la confiscarea ambulanței, lucruri care sunt greu de auzit.

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

Doctorul Ana Șestacova povestește că a reconstruit cabinetul medical și a primit o ambulanță printr-o fundație nemțească. Ambulanța primită de medic pentru oamenii din comuna Bunești a fost confiscată de primar Rugămintea către Primărie a fost de a înmatricula acea mașină pentru a putea fi utilizată.

„Am dus mașina în curtea primăriei și a stat în jur de trei ani. S-a degradat. Domnul primar își ținea acolo ciocolata pentru a-și hrăni urșii din pădure”, a declarat Ana Șestacova pentru Antena 3.  Oamenii care sunt nemulțumiți de primar nu pot face nimic. Viscri a devenit cunoscut în întreaga Europă după ce prinţul Charles a cumpărat o casă în 1996. Anual este vizitat de peste 15.000 de turişti, majoritatea străini.

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.