Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT! Patriarhul: ”HOMOSEXUALII sunt de vină!”

irineu

După ce Bosnia și Serbia au fost lovite de inundații, PF Irinei a dat vina pe...homosexuali. ”Inundațiile sunt pedepse de la Dumnezeu pentru că sunt homosexuali și lesbiene pe aceste meleaguri.” Declarațiile halucinante ale înaltului ierarh au continuat. ”În plus, pentru că la Eurovision a câștigat Conchita Wurst, Dumnezeu își arată mânia”, a uluit Irinei, care i-a vizitat pe sinistrații cărora, în afară de câteva cuvinte de îmbărbătare, le-a oferit și alimente.

Autorităţile sârbe au decretat marţi trei zile de doliu ca urmare a celor mai grave inundaţii şi alunecări de teren de peste un secol din Balcani, care s-au soldat, potrivit ultimului bilanţ, cu 47 de morţi în regiune. Premierul sârb, Aleksandar Vucic, a anunţat că numai pentru oraşul Obrenovac, situat la sud-vest de Belgrad, bilanţul este de 14 morţi, din totalul de 21 de victime în Serbia. Obrenovac a rămas practic fără locuitori ca urmare a evacuărilor efectuate de către armată şi poliţie. În Bosnia s-au înregistrat 24 de morţi, iar în Croaţia - doi. Majoritatea pagubelor din cele trei ţări au fost provocate de râul Sava şi de afluenţii săi. La centrala ''Nicola Tesla'' din Obrenovac, ce furnizează jumătate din energia electrică a ţării, situaţia s-a ameliorat şi pare să fie exclus orice pericol.
La centrala electrică pe cărbune din Kostolac, la est de Belgrad, voluntari şi salariaţi încearcă să întărească barierele de apărare împotriva inundaţiilor. La frontiera dintre Serbia şi Bosnia, primarul din Mali Zvornik a declarat că ''o colină întreagă'' erodată de ploi ameninţă să se prăbuşească în râul Drina, care se varsă în Sava, un afluent al Dunării, anunță agerpres. În nordul Bosniei, Sava a rupt în cursul nopţii trecute barajele din saci de nisip ridicate de urgenţă de către echipele de salvare şi apele sale au invadat mai multe sate din apropiere de oraşul Orasje. Potrivit autorităţilor de la Sarajevo, peste un milion de persoane, adică un sfert din populaţia ţării, sunt afectate de inundaţii şi alunecări de teren.

irineu patriarch-irinej-of-serbia-portrait-465x390

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.