Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT - PNL și UNPR au ajuns să negocieze la pușcărie

puscarie amnistie gratiere

După ce am avut primul primar din istorie ales din arest preventiv, Cătălin Cherecheș (Baia Mare), acum avem parte de încă o premieră. Liberalii s-au dus să negocieze la pușcărie pentru majoritățile în Consiliul Județean și Consiliul Local.

Problema intervine în momentul în care deputații PNL implică și Parlamentul. Pentru a mai atenua din ridicolul situației, doi deputați PNL s-au dus la pușcărie în ”misiune oficială”.

Citește și: BOMBA care ar putea exploda după moartea generalului Victor Atanasie Stanculescu/ ANALIST

Mircea Man (liderul PNL Maramures) si Nutu Fonta (liderul UNPR Maramures) au mers la pușcăria Gherla pentru a discuta cu Cătălin Cherecheș despre majorități.

Cum nu se puteau duce cu mana goala la negocieri, Man si Fonta si-au adus aminte ca fac parte din Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor si Coruptiei din Camera Deputatilor, astfel ca s-au prezentat la vorbitorul cu puscariasul Catalin Chereches intr-o versiune oficiala, cei doi fiind interesati de conditiile de arest, modul in care functioneaza inchisoarea etc etc.

Ca din intamplare, au avut o intrevedere si cu Catalin Chereches, cu care au incercat sa negocieze functiile importante din cadrul Consiliului Judetean Maramures si Primariei Baia Mare, informează presa locală.

Contactat telefonic, Mircea Man a evitat initial sa comenteze pe marginea negocierilor purtate, incercand sa dea vizitei o alta conotatie. “Nu am niciun fel de declaratie de facut. PSD a facut majoritatea, sa le ajute Dumnezeu! Nu am avut niciun fel de negociere. Nu a fost nicio vizita, eu am chestiuni oficiale de facut. Sa depuna juramant”.

Ulterior, Man a recunoscut ca a negociat cu Catalin Chereches, insa nu a dorit sa ne dea detalii. “Sunteti oameni de presa de atata vreme, ce sa spun eu ce negocieri s-au facut? Pai, daca le fac publice, le-am sters cu buretele”, a spus Man.

Nutu Fonta a fost la fel de rezervat, afirmand ca s-a intalnit cu Chereches pentru chestiuni care nu au legatura cu politica. “Bucurestiul ne-a interzis semnarea oricarui protocol, pana luni, cand se finalizeaza la nivel national problema consiliilor judetene, printre care si Maramures. Nu are nicio legatura, eu am fost la Catalin pentru cu totul alte probleme. Nu au nicio legatura cu politica. Eu am fost pentru ca am avut delegatie sa discut cu Catalin pe niste probleme”, a afirmat Fonta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.