Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT - Turcescu: Absolut niciodată nu am răspuns la ordinele unui serviciu secret

Robert Turcescu a intrat în competiția electorală pentru Primăria Capitalei din partea PMP-ului lui Traian Băsescu. În anul 2014, Turcescu a șocat opinia publică, după ce a dezvăluit faptul că este ofițer acoperit. Acum, Turcescu nu neagă că a fost ofițer acoperit, dar spune că niciodată nu a răspuns la ordinele vreunui serviciu secret.

”In primul rand as fi fariseu sa spun ca ce am declarat in septembrie 2014 nu e adevarat (...) Absolut niciodata nu am raspuns la ordinele nimanui, cu atat mai putin la ordinele unui serviciu secret.

Si niciodata, pentru ca am vazut unele interpretari, nu am turnat pe nimeni. Nu am turnat pe nimeni, nu am raspuns nici la comenzile editoriale. Am refuzat sa raspund si la cerintele sefilor ierarhici. Nu am fost niciodata un ziarist comod”, a declarat Robert Turcescu, la B1 TV.

”Nu am vrut sa raspund niciodata la niciun ordin. Am intrat in conflict cu producatori, patroni de tv, patroni de ziare, conducerea radiourilor la care am lucrat”, a mai spus el.

Amintim ca in septembrie 2014, Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Fostul jurnalist a anuntat atunci in direct, la B1 Tv, ca renunta la emisiunea pe care o realiza la respectivul post de televiziune si ca se retrage din viata publica, lucru pe care nu l-a facut, in cateva luni revenind cu emisiuni la Nasul TV si apoi lansand televiziunea online Unde TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.