Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hamilton și Russell lideri cu Mercedes în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul MP al Bahrainului

Agerpres
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton și coechipierul său George Russell conduc clasamentul timpilor din antrenamentele ce preced cursa de debut a sezonului de Formula 1, din Bahrain. Surprinzătoarea dublă Mercedes e urmată de Alonso. Triplul campion mondial, Max Verstappen, a fost doar al șaselea cu Red Bull.

Septuplul campion mondial, Lewis Hamiton a parcurs cei 5,4 km de pistă din deșertul Sakhir, în nocturnă, în cel mai bun timp de un minut și 30,374 secunde, cu Russell la 0,206 secunde în urmă și cu dublul campion mondial de la Aston Martin, Fernando Alonso, pe locul trei.

Pilotul olandez, Max Verstappen, care a condus clasamentul Formulei 1 pentru un număr record de 39 de curse, începând cu mai 2022, este considerat favorit în cursa de debut a sezonului, care i-ar putea aduce al patrulea titlu consecutiv.

El a încheiat ziua la o diferență de 0,477 secunde de lider, după ce a încheiat și prima sesiune de antrenamente pe locul șase.

Carlos Sainz a fost al patrulea pentru Ferrari, în fața australianului Oscar Piastri la bordul McLaren-ului său.

Nico Hulkenberg a plasat Haas pe locul șapte în fața lui Lance Stroll de la Aston Martin.

Charles Leclerc a fost al nouălea cu celălalt Ferrari, în timp ce Sergio Perez, coechipierul lui Verstappen, a completat top 10.

Mercedes, care anul trecut a avut parte de prima campanie fără victorie din 2011 încoace, și-a reproiectat mașina pentru sezonul 2024 pentru a o face mai puțin "răutăcioasă".

Daniel Ricciardo a încheiat ziua pe locul 12 pentru echipa soră Red Bull rebranduită RB. Australianul fusese cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente, desfășurată în condiții nereprezentative.

Cursa din Bahrain și următoarea etapă de la Jeddah, în Arabia Saudită, o săptămână mai târziu, se desfășoară într-o zi de sâmbătă pentru a permite regatelor din Orientul Mijlociu să găzduiască curse înainte de începerea Ramadanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.