Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal feminin: Centrul francez Grace Zaadi va juca la CSM Bucureşti

digisport.ro
csm bucuresti handbal feminin

Grace Zaadi, componentă a naţionalei Franţei, este noua jucătoare a vicecampioanei CSM Bucureşti.

După transferurile interului stânga Kalidiatou Niakaté, a extremei dreapta Marina Sudakova şi a portarului suedez Evelina Eriksson, CSM Bucureşti a reuşit încă un transfer de calibru - Grace Zaadi (28 de ani), campioană olimpică cu naţionala Franţei la JO de la Tokyo 2020.

Zaadi a jucat la Metz Handball, între 2013-2020, şi după un scurt periplu la Rostov-Don a revenit la Metz, cu care a obţinut bronzul în Liga Campionilor în acest sezon, potrivit News.ro.

În echipa naţională a Franţei a adunat deja 140 de meciuri şi a marcat 255 de goluri. Are trei medalii de aur - JO de la Tokyo 2020, CE 2018 şi CM 2017, iar pe plan individual a fost declarată cel mai bun coordonator de joc din campionatul francez în 2018, dar şi la CM din 2017 şi 2021, precum şi la Olimpiada de la Tokyo.

”Abia aştept să fac parte din aventura CSM! Am fost mereu atrasă de acest club, am prietene care au jucat aici şi ştiu cât de mult au apreciat clubul şi cât le-a plăcut să joace. Sunt sigură că îmi va plăcea mult aici! Aşteptările mele sunt mari, CSM Bucureşti este un club uriaş, a câştigat Liga Campionilor şi aş vrea să trăiesc şi eu acest lucru cu echipa. Sunt nerăbdătoare să cunosc şi fanii, ştiu că sunt foarte primitori şi gălăgioşi, şi să joc în atmosfera creată de aceştia!”, a declarat Grace Zaadi, citată de site-ul CSM Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.