Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal masculin - Dunărea Călărași s-a retras din Liga Zimbrilor

csm bucuresti handbal masculin

Echipa de handbal masculin AHC Dunărea Călărași a depus în urmă cu o săptămână o adresă către Federația Română de Handbal prin care își anunța retragerea din campionat, iar comisia de disciplină a ratificat, miercuri, decizia.

Comisia centrală de disciplină a FRH a ratificat miercuri decizia luând hotărâri în conformitate regulamentele în vigoare.

Astfel, clubul AHC Dunărea Călărași a fost penalizată cu 10.000 de lei, având drept de înscriere în ultima categorie competițională pentru următorul sezon.

Deoarece echipa a participat la mai puțin de jumătate din numărul total de jocuri, toate rezultatele echipei, din sezon, vor fi anulate.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat și el retragerea echipei din Liga Zimbrilor, detaliind și motivele.

Principala cauză este acumularea de datorii de peste 1,5 milioane lei, din care aproape jumătate către fostul jucător Zarko Pejovici, care a câștigat definitiv în instanță, clubul fiind să îi plătească drepturi salariale și penalități în valoare de 700.000 lei.

Deoarece această datorie nu a fost achitată, conturile clubului au fost blocate, ceea ce a dus la imposibilitatea de a plăti și restul jucătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.